Maler

1601_optimized

Malerarbejde udført professionelt og ordentligt

Hos RM Byg ApS har vi mere end 20 års erfaring idenfor malerfaget. Vores store kendskab betyder, at vi kan tilbyde et hav af forskellige løsninger til vores kunder. Vi er et hold kompetente og omhyggelige faglærte det udføre alle opgaver med høj kvalitet og øje for de små detaljer.

Vi kan hjælpe med opgaver bla. inden for:

  • Tapet påsætning, herunder mønster og speciale løsninger
  • Spartelarbejde
  • Filt og generelt beklædnings påsætninger
  • Maling indvendigt (lejlighed, hus, garage, mm)
  • Maling Udvendigt (Facade, gavle, carport, skur mm)
  • Special spartel (Kabe Copenhagen mm)

Så hvis du står og overvejer en maler til dit næste projekt, om det så er nybyg, renovering eller du blot vil opfriske stuen eller køkkenet, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos RM Byg ApS hjælper vi dig med at komme trygt i mål med projektet.

Alle ansatte har svendebrev

Alle vores ansatte har dansk svendebrev og flere års erfaring indenfor faget. Du kan derfor altid føle dig tryg ved at benytte vores firma til dit næste projekt.

Vi er specialiseret

Vores malere arbejder i sjak. Nogle har speciale i nybyg og renovering og andre udføre service og mindre opgaver.

Store og små opgaver

RM Byg ApS løser både små og store opgaver. Vi har mange års erfaring med både private og erhverv. Så står du og skal have udført en opgave, så tøv ikke med at kontakte os

Indhent et uforpligtende tilbud

Om os

RM Byg ApS er en erfaren partner når der skal nybygges, renoveres eller igangsættes mindre og større byggeprojekter. Hos RM Byg ApS har vi samlet de bedste håndværkere. I tæt samarbejde med kunden udføre vi byggeprojekter med øje for kvalitet og alt i en løsninger.

RM BYG APS

41 68 00 75

Telefon nr: 71 22 62 28

Mail: info@rmbyg.dk

Kontakt os